Sheet Metal Lamp

Stand Up

lighting


Om milieu en kosten te sparen denken wij altijd na hoe we onze producten zo compact en slim mogelijk kunnen ontwerpen. In het geval van deze sheet metal lamp hebben we dat gedaan door één beugel zo te ontwerpen dat deze voor meerdere modellen te gebuiken is. Zo besparen we productiekosten, maar kunnen deze beugels ook in één keer compact vanuit onze Nederlandse producent naar onze werkplaatst worden vervoerd.

Mooie ontwerpen, lokale productie, duurzame materialen en compacte verzending, wij doen er alles aan om onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren en verzenden. We werken samen met producenten uit de buurt en proberen zo min mogelijk loze ruimte te verzenden.

Deze lamp is er in een tafel versie met een betonnen voet, een hangende versie die op twee manieren op te hangen is, en een wand versie die ook als bedlamp en boekensteun te gebruiken is. Dus in feitse 5 lampen met één beugel.

De wit gepoedercoaten beugel is ongeveer 45cm hoog en 4,5cm breed. De lamp wordt afgemonteerd met witte onderdelen voor een mooi monotoon geheel, maar kan ook uitgevoerd worden met zwarte lamp onderdelen voor een stoer contrast met de witte beugel.